Bases legals
El 6 de juny farem el sorteig dels PINS mitjançant els serveis de random.org.
El dia i hora per accedir al MUNICH SUMMER.CAT 2019, els comunicarem a partir del 7 de juny als guanyadors del sorteig per SMS i email. La inscripció en el formulari NO GARANTEIX l'assignació de dia i hora per accedir a MUNICH MER.CAT D'ESTIU 2019.Participació restringida als majors de 14 anys.

Les dades dels participants seran tractades per Berneda, SAU d’acord al seu consentiment, amb la finalitat de gestionar l’assistència a l'esdeveniment. Es garanteix al participant que s’han pres les mesures tècniques i organitzatives per aconseguir la seguretat, confidencialitat, disponibilitat i la integritat legalment previstes per a aquest tipus de tractaments. Les dades dels participants seleccionats podran ser comunicades a l’empresa La Tormenta Perfecta SLU (grup MUNICH) com a organitzadora de l’esdeveniment i que les destruirà un cop finalitzat l’acte.

Aquells usuaris que tinguin iniciada la sessió en un compte d’usuari de Facebook, o que s’inscriguin a través de la aplicació SUMMER.CAT 2019 de la nostra pàgina de Facebook, al participar o comentar, vincularan la seva participació o comentari amb el seu compte d’usuari, enllaçant al seu perfil. Per evitar aquest vinculació, desconnecteu la vostra sessió abans de participar o comentar.
Per tal de que el procés de participació sigui transparent, els participants al sorteig autoritzen que es publiqui el seu noms i cognoms (introduïts al formulari o els informats al seu perfil de facebook) en una llista en que apareix relacionat amb la persona que el recluta (condició per entrar al sorteig).

En qualsevol cas, l’interessat podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació o oposició al tractament o a la portabilitat de les dades que estableix el Reglament (UE) 2016/679, enviant un escrit acompanyat del seu DNI a Berneda SAU, C/ Garbí, 30, 08786 Capellades, Barcelona o a info@munichmer.cat i a interposar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Berneda SAU no es fa responsable del comentaris publicats al munichmer.cat, però es reserva el dret de eliminar aquells que es considerin inapropiats, abusius o que no guardin relació amb la finalitat del lloc web.